Apple wyłącza kluczową datę i godzinę w WWDC 2021 – i tutaj zobaczymy iOS 15

Zamek jabłkowy WWDC 2021 Według niektórych urzędników czas Prime w iCal: Tim Cook pojawi się na scenie w poniedziałek, 7 czerwca o godzinie 10:00 czasu pacyficznego. Biuletyn Informacyjny Dziś do firmy.

Oznacza to, że będziesz mógł ustawić Apple WWDC Live 2021 na 10 AM PDT / 1 PM EDT / 18 PM GMT i 3 AM czasu australijskiego (technicznie do 8 czerwca), a teraz możesz zobaczyć harmonogram konferencji programistów.

Halsey Andrews

„Lekarz gier. Fanatyk zombie. Studio muzyczne. Kawiarni ninja. Miłośnik telewizji. Miły fanatyk alkoholik.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Back to top