Oglądaj: Prezenty Pokémon – 18 sierpnia 2021 r., na żywo!

Niedługo rozpoczną się najnowsze prezenty Pokémon, a ten jest duży.

Obiecuję dostarczyć nam nowych informacji o Pokemon Brilliant Diamond i Shining Pearli Legendy Pokemonów: Arceusi więcej, prezentacja potrwa około 28 minut. To środowisko wykonawcze sprawia, że Najdłuższa transmisja w stylu Pokémon Direct w historii, co jest bardzo ekscytujące.

Oferta zaczyna się o 6AM PT / 9:00 ET / 14:00 GMT / 15:00 CESTWięc usiądź wygodnie, przytul się do swojego ulubionego pluszowego Pokémona i dołącz do czatu, gdy obserwujemy rozwój wydarzeń.

Halsey Andrews

„Lekarz gier. Fanatyk zombie. Studio muzyczne. Kawiarni ninja. Miłośnik telewizji. Miły fanatyk alkoholik.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Back to top